Esenyurt'ta Yangın / Qfcousqpmidrzm / Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

Son Dakika Esenyurt Ta Bir Apartmanda Yangin Cikti Son Dakika Flas Haberler
Son Dakika Esenyurt Ta Bir Apartmanda Yangin Cikti Son Dakika Flas Haberler from i4.hurimg.com
İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu.

Vlfog6lxbaxfxm
Vlfog6lxbaxfxm from ilkha.com
Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye.

Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu.

Tdbwt7 Pxuc 8m
Tdbwt7 Pxuc 8m from foto.sondakika.com
İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı.

Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.

Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.